IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спорт и стил: Кейт Мидълтън на Уимбълдън

11 юли 2022 14 30

Принц Джордж присъства на първия си тенис мач

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

През последните две седмици очите на почитателите на тениса бяха вперени в Лондон. Там, до прозорците на Бъкингамския дворец, се играеше най-стария турнир "Уимбълдън", събирайки на едно място играчи от цял свят, борещи се за титлата. Финалите при жените и мъжете бяха изиграни в събота и неделя, а шампионите бяха лично поздравени от Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж, която често присъства на "Уимбълдън", се появи в края на тазгодишния турнир, привличайки вниманието с избора си на тоалет. Позната с безупречния си стил, тя заложи на един от любимите си цветове за лятото. Тъй като времето в Лондон е необичайно топло за сезона, Кейт заложи на ефирни тоалети, с които едновременно спази правилника на турнира и показа завидно чувство за елегантност. 

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

В събота, херцогинята избра жълта миди рокля на Roksanda, която първоначално беше носена по време на обиколката из Карибите по-рано през годината. Тоалетът включва къси ръкави, панделка в горната част и развяваща се пола. Кейт допълни визията с висящи обеци, сапфирения годежен пръстен и големи слънчеви очила. Закачена за роклята беше зелено-лилавата панделка, която е символ на членовете на All England Lawn Tennis and Croquet Club. 

Косата на херцогинята беше перфектно изправена назад, а гримът й се състоеше от фино опушено око и розов гланц за устни

Това е третият път, в който Мидълтън носи жълто по време на "Уимбълдън". През 2018 година тя се открояваше на мъжкия финал, когато избра дълга до коляното жълта рокля с големи ръкави, а две години по-рано отново заложи на жълтия цвят и на Roskanda, но този път за полуфинала при дамите. 

Кейт Мидълтън

Снимки: Getty Images/БГНЕС

Съботната поява обаче не беше единствена за Кейт. В неделя тя се завърна на трибуните, за да изгледа финала между Ник Кириьос и Новак Джокович. За разлика от предния ден, когато изгледа дамския финал в компанията на Том Круз, този път до херцогинята бяха застанали принцовете Уилям и Джордж. Това е първа тенис поява за малкия принц, който този месец ще навърши 9 години. 

За дебюта си на тревния турнир, Джордж беше облечен с костюм, бяла риза и синя вратовръзка. На няколко пъти камерите го улавяха как прави различни гримаси, гледайки размяната на удари между двамата финалисти. 

Кейт Мидълтън беше оставила жълтия цвят у дома, като този път заложи на тъмносин тоалет от Alessandra Rich, състоящ се от пола и блуза с къс ръкав с любимия й принт на точки. Горната част на комплекта се отличаваше с деколте с волани и бухнали ръкави и перлени копчета опред. Херцогинята допълни визията със сапфирени обеци и колие, което подхождаше на годежния й пръстен. 

Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

Преди да се запътят към кралската ложа, херцозите на Кеймбридж се срещнаха с част от официалните лица на "Уимбълдън", запознавайки Джордж с тях. Младият принц е наследил любовта към тениса от майка си, като дори е получавал уроци от шампиона Роджър Федерер

"На този етап, става въпрос само за удряне на топката, в което той се справя доста добре", отговори Федерер, когато беше попитан за уменията на Джордж на корта. Той допълни, че му харесва как принцът се е влюбил в играта и се надява след време любовта му да не изчезне. 

За запазването на връзата на принца с тениса се погрижи и Новак Джокович. След като спечели финала, сърбинът се срещна с кралското семейство и позволи на Джордж да подържи златния трофей. "Само гледай да не го изпуснеш", му казва принц Уилям. След кратко време, Кейт решава да освободи сина си от трофея, връщайки го на притежателя му. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари